help je ons?

Sponsoring

Doe Mee en Maak een Groot Verschil! Steun Ons Little League Toernooi!

Word partner van jong talent

Achter ons geweldige evenement schuilt een gemeenschap van vrijwilligers, sponsoren en donateurs die het hart vormen van dit toernooi.

Om dit kampioenschap ook dit jaar weer tot een succes te maken, hebben we jouw steun nodig! Als organisatie zijn we vastbesloten om dit unieke toernooi voor onze jonge atleten onvergetelijk te maken. Maar dat kunnen we niet zonder jou!

Steun het NK Little League

We dagen je uit om partner te worden in de groei van jong talent. Elke bijdrage is waardevol, groot of klein. Elke bedrijfssponsoring, elke individuele donatie is welkom bij ons. Je vindt bij ons dan ook geen standaard sponsorpakketten. We maken samen met jou een passend voorstel, waarbij jouw financiële bijdrage het beste tot zijn recht komt.

Jouw steun kan het verschil maken in de toekomst van deze getalenteerde jonge spelers.

Hoe kan je helpen?

Ben je geïnteresseerd in het ondersteunen van dit geweldige evenement?

Neem vandaag nog contact met ons op. Samen ontwikkelen we een passend sponsorpakket dat aansluit bij jouw bedrijfs- of persoonlijke doelen.

Of het nu gaat om financiële steun, materiële donaties of het bieden van praktische hulp en expertise, elk gebaar wordt met open armen ontvangen.

Doe mee aan dit avontuur. Samen kunnen we een verschil maken en de volgende generatie atleten helpen schitteren op het veld en daarbuiten.

We kijken uit naar jouw steun en betrokkenheid.

Optie 1: Doneren

Doe vandaag nog mee en word een trotse donateur van ons Little League Toernooi! Jouw bijdrage telt!

Voor meer informatie en om te doneren, neem contact met ons op.

Samen bouwen we aan een stralende toekomst voor onze jeugd!

Optie 2: Sponsoren

Overweeg dan om partner te worden van ons NK Little League! Hier zijn enkele redenen waarom zakelijke sponsoring een win-win situatie is:

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe uw bedrijf kan profiteren van sponsoring en hoe u kunt bijdragen aan de toekomst van onze jeugd. Samen kunnen we een verschil maken!

Softbal meiden team

Aanmelden

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.