Respect the game clinics 2022

Respect the game staat elk jaar weer centraal bij het NK Little league. Natuurlijk is het fantastisch als je Nederlands kampioen wordt en je daarmee plaatst voor het EK. Maar het allerbelangrijkste is dat je een gaaf, sportief toernooi speelt met je teamgenoten. Daarbij hoort natuurlijk ook respect voor de tegenstander, de umpires en organisatie.

Om te stimuleren en te benadrukken dat het daar eigenlijk gewoon allemaal om gaat reiken we elk jaar de Respect the Game award uit. Deze eervolle award wordt gesponsord door Play Ball Europe en de Kievieten.

Tijdens het NKLL2022 zijn weer 3 Respect the Game Awards uitgereikt! Op elke locatie werd door de umpires en organisatie het team gekozen wat zich onderscheidde op het gebied van Sportiviteit en Respect en sportplezier liet zien tijden het NKLL.

De winnaars in 2022 waren:

  • Locatie Almere: Softball Littles Eastern Athletics
  • Locatie Rotterdam: Baseball Intermediates The Heague Bears
  • Locatie Hoofddorp: Baseball Juniors Rotterdam

En dat deze award winnen en ook Nederlands kampioen worden prima samen gaat bewezen de Rotterdam Junioren. Zij wonnen beiden prijzen!

Alle drie de teams kregen de afgelopen periode een fantastische clinic aangeboden door de ervaren instructeurs van Play Ball Europe in het BP sportcentre in Amsterdam.

Na afloop van de clinic waren er ook nog eens Burgers en Drinks voor iedereen. Super gaaf om aan het einde van het jaar nog een keer samen te kunnen honkballen en softballen en op deze manier het Little League seizoen 2022 af te kunnen sluiten met je team!

Veel dank aan de Kievieten en Karel Crouwel van Play Ball Europe voor de organisatie en de sponsoring.

Graag tot volgend jaar!